''Pellè had geen idee dat hij mij zo in de problemen bracht''

''Pellè had geen idee dat hij mij zo in de problemen bracht''

Jan-Joost van Gangelen kwam in 2014 in aanvaring met Graziano Pellè. De verslaggever van FOX Sports interviewde de toenmalige Feyenoord-spits na een nederlaag tegen Ajax kritisch. Volgens de Italiaan zou Van Gangelen partijdig zijn en een 'Ajax-hoofd' hebben.

"Na afloop van Feyenoord-Ajax een aantal jaar geleden stelde ik een paar kritische vragen aan toenmalig Feyenoord-spits Graziano Pellè", zo blikt Van Gangelen terug. "Hij zei toen dat ik partijdig was en een typisch Ajax-hoofd had. Hij had geen flauw idee dat hij mij daarmee zo in de problemen bracht."

"Op sociale media gingen mensen dingen tegen me roepen als 'je gezin moet dood'. Ik kon toen twee dingen doen: of aangifte, of ik kon met sociale media stoppen. Dat laatste heb ik gedaan", zegt de verslaggever in gesprek met De Volkskrant.

Of Van Gangelen een clubvoorkeur heeft? "Als je twintig jaar de Eredivisie verslaat, gaat je voorkeur uit naar clubs waar het gezellig is, waar ze lekker eten hebben, waar de stewards aardig zijn. Bijvoorbeeld bij Heerenveen, de club waarvan mijn moeder fan is, krijg je suikerbrood en drink je achteraf een Berenburg."

"Dat gebeurt niet in de Arena; Ajax is vreselijk saai en kil. Het is natuurlijk een groot stadion, maar dat heeft Feyenoord ook. En de ontvangst daar, door mensen die er al honderd jaar werken, is leuker en beter."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties