Van Beek roemt Van Persie: ''Pure klasse''

Van Beek roemt Van Persie: ''Pure klasse''

Robin van Persie loopt nu twee dagen rond bij Feyenoord en heeft veel indruk gemaakt op zijn ploeggenoten. Sofyan Amrabat geeft aan dat het een van de beste spelers is waarmee hij ooit heeft samengespeeld. Ook verdediger Sven van Beek is onder de indruk.

''Hij is nu twee dagen bij ons. Je ziet dat Robin heel veel rust uitstraalt,'' geeft Amrabat aan. ''Hij heeft natuurlijk heel veel meegemaakt en ik denk dat dat ons zeker kan gaan helpen.''

''Zeker een van de beste. Bij het Marokkaanse elftal heb je ook Benatia. Dat is ook een hele goede speler, die speelt bij Juventus nu. Ik denk dat die twee een van de betere zijn,'' zegt Amrabat. ''En mijn broer natuurlijk hè,'' voegt de middenvelder lachend toe in gesprek met Fox Sports.

Sven van Beek: ''Goede speler natuurlijk. Vandaag is het de eerste dag dat ik met hem op het trainingsveld stond. Ik heb hem pas een ochtend meegemaakt. Je ziet aan alles dat er pure klasse in zit. Je kan veel van hem leren. Het is natuurlijk een superspits die altijd heel gevaarlijk is geweest.''

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties