Van Bronckhorst: ''We spelen morgen met rouwbanden''

Van Bronckhorst: ''We spelen morgen met rouwbanden''

Feyenoord speelt de uitwedstrijd van woensdagavond tegen FC Utrecht met rouwbanden, in verband met het overlijden van Reinier Kreijermaat. De oud-speler van de club overleed maandag op 82-jarige leeftijd. FC Utrecht - Feyenoord wordt woensdag om 20:00 uur gespeeld in Stadion Galgenwaard.

Voorafgaand aan de eerstvolgende thuiswedstrijd van Feyenoord, aanstaande zondag tegen ADO Den Haag, wordt een minuut stilte gehouden. Het duel in De Kuip begint om 14:30 uur.

''Reinier Kreijermaat heb ik hier vaak gezien in de Kuip, natuurlijk heb ik hem niet zien spelen. Zijn dood is een zwaar verlies waar we bedroefd over zijn. We spelen morgen met rouwbanden,'' zegt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond.

Feyenoord nam dinsdagochtend met droefenis kennis van het overlijden van Reinier ‘Beertje’ ’Kreijermaat, die tussen 1959 en 1967 deel uit maakte van een zeer succesvol eerste elftal van Feyenoord. In die periode werd hij driemaal landskampioen en won hij eenmaal de KNVB Beker.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties