Van Persie zit bij wedstrijdselectie, Vente in de basis

Van Persie zit bij wedstrijdselectie, Vente in de basis

Robin van Persie behoort woensdagavond voor het eerst tot de wedstrijdselectie van Feyenoord, zo heeft hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst dinsdag bekend gemaakt op de persconferentie. De maandag gepresenteerde aanvaller reist met het team mee naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Van Persie kan dus in Stadion Galgenwaard zijn officiële rentree maken voor Feyenoord, al zal hij in Utrecht nog niet aan de aftrap staan. ‘Robin is fit en heeft twee dagen met ons meegetraind, maar kan nog geen negentig minuten spelen’, zei Van Bronckhorst, die niet kan beschikken over de geschorste Nicolai Jørgensen. De plaats van de Deen wordt woensdag ingenomen door Dylan Vente.

Tegenover het ontbreken van Jørgensen staat dat Van Bronckhorst verder kan beschikken over een volledig fitte selectie. De uitwedstrijd tegen FC Utrecht wordt woensdagavond ingehaald, nadat het duel op 10 december 2017 werd afgelast wegens extreme weersomstandigheden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties