Feyenoord 2 onderuit tegen Heracles Almelo 2

Eric Botteghin en Ridgeciano Haps hebben vandaag in de wedstrijd tussen Feyenoord 2 en Heracles Almelo 2 wedstrijdritme opgedaan. De wedstrijd van het tweede elftal van Feyenoord, dat in de eerste seizoenshelft één wedstrijd won, werd met 4-2 verloren.

De Rotterdammers begonnen slap aan de wedstrijd. Na zeven minuten spelen keek de ploeg van Roy Makaay al tegen een 2-0 achterstand aan. De 16-jarige Wouter Burger deed in de eerste helft wat terug en maakte de 2-1. Daarna liep Heracles in het Polman Stadion uit naar 4-1. Dylan Vente bepaalde in de tweede helft de einduitslag op 4-2 door een strafschop te benutten.

Botteghin en Haps speelden allebei een uur mee. De verdedigers werden in de tweede helft vervangen door Boyd Reith en Ian Smeulers.

Scoreverloop
64' | 4-2 | Vente
38' | 4-1 | Gladon
24' | 3-1 | Erklinc
22' | 2-1 | Burger
7' | 2-0 | Niemeijer
3' | 1-0 | Gladon