Van Geel: ''Tijd dat hij een nieuwe stap gaat maken''

Van Geel: ''Tijd dat hij een nieuwe stap gaat maken''

Miquel Nelom staat op het punt om Feyenoord te verlaten. De verdediger heeft een contract dat deze zomer afloopt. Een transfer in de winter is voor de Rotterdamse club en Nelom een goede optie. Technisch directeur Martin van Geel bevestigt tegenover Fox Sports dat er veel interesse is voor de Feyenoorder.

"Miquel Nelom zit eigenlijk een beetje in dezelfde situatie als Michiel Kramer: een aflopend contract dat we ook niet gaan verlengen. Miquel zit al zeven jaar bij Feyenoord, hij is de langst zittende in onze selectie. Altijd een aantal wedstrijden basisspeler, dan weer een aantal niet, maar nooit echt onomstreden. Dan is het op een gegeven moment tijd dat hij een nieuwe stap gaat maken, een impuls geeft aan zijn carriere."

Miquel Nelom staat volgens de geruchten onder meer in de belangstelling van Vitesse en Birmingham City. "Er zijn ook clubs die daar belangstelling voor hebben, zowel in het binnen- als in het buitenland. Voor hem geldt dat het de komende dagen of weken voor hem zou kunnen gebeuren. Het fijne is dat onze jeugdopleiding er weer voor gezorgd heeft dat een paar spelers klaar staan om die positie in te nemen."

Basacikoglu
"Bilal is een iets ander verhaal: die heeft nog een contract voor 2,5 jaar, een jongen die nog altijd jong is en met een heleboel specifieke kwaliteiten. Wij willen daar alleen over spreken als er een goed bod gedaan wordt en niet in huursituaties of gratis vertrek: daar gaat Feyenoord niet aan meewerken." Eerder werd al bekend dat Kayserispor anderhalf miljoen euro overheeft voor Basacikoglu.

Lees meer over
Michiel Kramer Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties