Extra steun Vrienden van Feyenoord voor Feyenoord Foundation

Extra steun Vrienden van Feyenoord voor Feyenoord Foundation

De Vrienden van Feyenoord (VvF) hebben eenmalig een bedrag geschonken van 75.000 euro aan de Feyenoord Foundation. De Vrienden willen hiermee hun grote waardering uitspreken voor het werk dat door de Foundation wordt verricht, terwijl het bedrag tevens dient als extra ondersteuning voor de projecten waarmee de club zich inzet voor de samenleving.

De Feyenoord Foundation is de Vrienden uiteraard zeer dankbaar voor de extra bijdrage en zal het geld gebruiken om de sociaal-maatschappelijke activiteiten verder uit te breiden en te versterken. Met de sociaal-maatschappelijke activiteiten die zijn ondergebracht binnen de Feyenoord Foundation, wil Feyenoord zijn supporters en de inwoners van Rotterdam in beweging brengen. Dit doet de club met diverse projecten in diverse categorieën: sport en gezondheid, werk en onderwijs, supporters en jongeren en goede doelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties