''Feyenoord heeft genoeg kwaliteit om in top drie te eindigen''

''Feyenoord heeft genoeg kwaliteit om in top drie te eindigen''

Feyenoord heeft dit seizoen moeite met het maken van doelpunten. De Rotterdammers wisten dit seizoen pas 25 keer te scoren waar Ajax en PSV respectievelijk 49 en 44 keer trefzeker waren. Volgens Dick Advocaat speelt het middenveld van Feyenoord hierin een belangrijke rol.

“Bij Feyenoord is het probleem op het middenveld dat het geen grote creatieve spelers bevat”, stelt Advocaat in Voetbal Inside. “Die middenvelders moeten helemaal niet aan de zijkant komen, dat doen ze nu wel. Die ruimte is voor de buitenspelers en de backs die kunnen overlappen. Dan krijg je ondersteuning richting Nicolai Jørgensen, nu niet.”

In het verleden stond de oud-bondscoach van het Nederlands elftal trainer Giovanni van Bronckhorst bij in een lastige periode. “Dat is nu geen optie en dat is helemaal niet nodig ook. Giovanni heeft het fantastisch gedaan met het winnen van de beker en het kampioenschap”, zegt hij. “Ik denk dat ze dit seizoen ook gewoon in de top drie eindigen. Daar hebben ze genoeg kwaliteiten voor.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties