Van Bronckhorst: ''Onvoorstelbaar dat wij niet winnen''

Van Bronckhorst: ''Onvoorstelbaar dat wij niet winnen''

Giovanni van Bronckhorst predikt rust nu de resultaten bij Feyenoord al een tijdje uit blijven. De trainer van de Rotterdammers is niet van mening dat het té rustig is nu de club het al weken laat afweten.

''Met rust bedoel ik niet dat we hier lekker achterover leunen. Intern zijn we er keihard mee bezig om hieruit te komen. Dat is een heel andere rust dan als je gekke dingen doet'', zegt de oefenmeester in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Gio wijst vaak naar het aantal kansen dat de ploeg creëert, maar anderzijds mag je dat ook verwachten van de landskampioen. ''Natuurlijk is het logisch dat wij meer kansen creëren dan VVV. Maar als je de kansenverhouding ziet en het type kansen dat wij krijgen, ook tegen Roda JC en ADO, dan is het onvoorstelbaar dat wij niet winnen. Wat wij moeten doen, doen we ook. Alleen het laatste gedeelte moet veel beter.''

Met name voor het doel laten de spelers het dus afweten. ''Je kunt op trainingen alles goed doen, maar het moment dat je er moet staan en moet scoren, is niet na te bootsen. Vaak heeft dat met vertrouwen te maken en als er één goal valt, dan vallen er vaak meerdere. Tegen Groningen kan dat omslaan'', besluit Van Bronckhorst in De Telegraaf.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties