Berghuis: ''Ik sluit mezelf daar redelijk voor af''

Berghuis: ''Ik sluit mezelf daar redelijk voor af''

Feyenoord heeft het lastig en krijgt daardoor veel kritiek over zich heen. Steven Berghuis merkt ook dat de supporters in De Kuip kritisch zijn, maar heeft daar alle begrip voor. De aanvaller probeert wel zoveel mogelijk de praatprogramma's te vermijden.

''Als je verliest bij Feyenoord, dan schrijven kranten over je en wordt er op tv over je gesproken. De praatprogramma's kijk ik niet, ook al kun je daar bijna niet meer omheen, zoveel zendtijd krijgen ze. Maar mij raken ze niet. Buiten de wedstrijden om krijg ik niet heel veel mee van kritiek. Ik sluit mezelf daar redelijk voor af'', zegt Berghuis in het nieuwe Feyenoord Magazine.

''Natuurlijk hoor je soms wel eens gemor op de tribunes na een slechte pass of een gemiste kans. Die emotie is logisch, supporters willen dat het goed gaat met hun club en leven daardoor heel erg mee. Hoe mooi dat kan zijn, hebben we vorig jaar gezien.Dit seizoen gaat het minder en dan mogen supporters zich best laten horen.''

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties