Van Geel: ''Dat verdient bij hun één speler''

Van Geel: ''Dat verdient bij hun één speler''

Technisch directeur Martin van Geel heeft uitgebreid gesproken met de leiding van Manchester City. De verschillen in de mogelijkheden tussen Feyenoord en de Engelse grootmacht werden maar weer eens duidelijk.

Martin van Geel sprak met topman Ferran Soriano, directeur voetbal Txiki Begiristain en clubicoon Mike Summerbee. ''De mogelijkheden van beide clubs, de problemen, de druk, de verwachtingen, de media,'' waren onderwerp van gesprek.

''Het is niet te vergelijken. Wij halen zo’n 9 miljoen euro uit tv-inkomsten, zij richting de 200 miljoen. Ons salarishuis is ongeveer 17 miljoen, dat verdient bij hun een speler bijna alleen al per jaar.''

Het complex van City diende als inspiratiebron voor de nieuw te bouwen trainingsaccommodatie van Feyenoord. ''Ze hebben er alles, zonder dat het overdadig is. Het is heel functioneel, met korte lijnen. En er is veel rust om te werken.''

Klik hier voor het complete artikel

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties