Van Hooijdonk: ''De Eredivisie is gewoon belangrijker''

Van Hooijdonk: ''De Eredivisie is gewoon belangrijker''

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Sjachtar Donetsk voor de groepsfase van de Champions League. Zondag wacht alweer de Klassieker in de eredivisie tegen Ajax. Volgens Pierre van Hooijdonk moeten de Rotterdammers zich vooral op de competitie concentreren.

"De Eredivisie is gewoon belangrijker, daar moet de focus op liggen. Tegen Ajax mag je echt niet verliezen, want dan wordt het gat met PSV te groot. Een zege op Sjachtar is mooi, maar daarmee is Feyenoord nog lang niet zeker van overwintering in Europa", zegt oud-Feyenoorde Pierre van Hooijdonk in gesprek met NUsport.nl

Pierre van Hooijdonk waakt voor onderschatting. "Sjachtar is misschien geen Manchester City, maar komt wel heel dicht in de buurt bij Napoli. Het is een tegenstander die we niet vaak zien en daar schuilt ook gelijk het gevaar."

"Alleen als Feyenoord heel goed is en Sjachtar een mindere dag heeft, ligt er een kans", denkt de oud-spits van de Rotterdammers. "Het is hopen op een bevlieging van de spelers voorin en Jens Toornstra. Het zou me echter niet verbazen als ook Sjachtar een maatje te groot blijkt."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties