MATCHDAY! SSC Napoli - Feyenoord

MATCHDAY! SSC Napoli - Feyenoord

Feyenoord wacht de twee wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. De Rotterdammers nemen het op tegen SSC Napoli. De Italiaanse koploper in de Serie A heeft net als Feyenoord de eerste wedstrijd verloren in Groep F.

Giovanni van Bronckhorst kan niet beschikken over Nicolai Jørgensen, Kenneth Vermeer en Eric Botteghin. De laatste training in aanloop naar het duel moet uitwijzen of Jerry St. Juste inzetbaar is. De aankoop van sc Heerenveen moet de geblesseerde Botteghin vervangen. Tapia en Van Beek zijn de overige opties.

Van Bronckhorst beseft dat Feyenoord voor een lastige opgave staat tegen Napoli, dat in de Italiaanse Serie A nog zonder puntenverlies is en zich wil revancheren voor de nederlaag tegen Shakhtar Donetsk in de eerste speelronde. ''Napoli is een ploeg met veel pressie en goed samenspel, die veel goals maakt. We zijn dinsdag niet de favoriet, daar kunnen we eerlijk over zijn. Maar je maakt altijd kans en daar moeten we voor gaan.''

''Ik kijk er echt naar uit. Iedereen kent de historie van deze club, die ken ik zelf ook. Dit is een grote wedstrijd voor ons. Nog geen beslissende wedstrijd, maar één of drie punten zijn zeker welkom,'' stelde Berghuis, ook doelend op de nederlaag van Feyenoord in de eerste groepswedstrijd tegen Manchester City.''

MATCHDAY! SSC Napoli - Feyenoord

Laatste vier wedstrijden in Italie
AS Roma - Feyenoord 1-1 ('15)
Juventus - Feyenoord 2-0 ('02)
Inter - Feyenoord 0-1 ('02)
Lazio - Feyenoord1-2 ('00)

Vermoedelijke opstelling Napoli
Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamšík; Callejón, Mertens, Insigne.

Scheidsrechter
De Champions League-wedstrijd Napoli - Feyenoord staat dinsdag onder leiding van de Schotse arbiter William Collum. De tweede poulewedstrijd van Feyenoord in het miljardenbal begint dinsdagavond om 20:45 uur.

MATCHDAY! SSC Napoli - Feyenoord

[title=Wat verwachten de supporters?]
[forecast=97]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Steven Berghuis Sven van Beek Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties