Derksen: ''Larsson op de plek van Kramer''

Derksen: ''Larsson op de plek van Kramer''

Johan Derksen heeft opnieuw hard uitgehaald naar enkele spelers van Feyenoord. De Rotterdammers verloren afgelopen weekend kansloos van NAC Breda in De Kuip. De Snor concludeert dat enkele spelers van Feyenoord simpelweg niet het juiste niveau hebben.

''Je maakt je belachelijk met Kramer. Bilal heeft bij Feyenoord nooit een goede wedstrijd gespeeld. Hij is zo blind als een paard. Je moet niet blijven hopen dat hij het nu wel waarmaakt. Diks is echt een miskoop. Woudenberg is niet een wereldback, maar een betere back dan Nelom,'' somt Derksen op in het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside.

Johan Derksen heeft ook nog een tip voor Giovanni van Bronckhorst. ''Ik denk als je die Larsson op de plek van Kramer zet dat centrale verdedigers dat heel vervelend vinden, die laat zich terugzakken naar het middenveld. Het is heel naar spelen tegen een kleine bewegende speler.'' Kramer moet volgens Derksen geen basisplaats krijgen tegen Napoli. ''Dat mag je Kramer ook niet meer aandoen. Het wordt een zielige vertoning, niet meer doen.''

De nederlaag van Feyenoord kwam bij iedereen aan als een verrassing. Rene van der Gijp kijkt vooral naar de waslijst aan blessures bij de spelers van de landskampioen. ''Het is natuurlijk wel zo dat je met Jørgensen, Berghuis, Haps, Toornstra en Nieuwkoop iets te veel kwijt bent. Dan kan je het tegen NAC best een keer moeilijk hebben.’’

Lees meer over
Steven Berghuis Bart Nieuwkoop Jens Toornstra Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties