Afgelopen | Loting KNVB Beker

Afgelopen | Loting KNVB Beker

Door de 2-0 overwinning op ADO Den Haag is Feyenoord één van de 32 teams die donderdag in de koker zitten bij de loting van de KNVB Beker. De loting vindt donderdagavond plaats, na de laatste wedstrijd uit de eerste ronde tussen SDC Putten en PSV. Hieronder staan de mogelijke tegenstanders voor Feyenoord. Op welke ploeg hoop jij?

De loting voor de KNVB Beker wordt donderdagavond uitgezonden op Veronica. De uitzending, waarin de samenvattingen van de bekerduels worden getoond, duurt van 22:40 tot 23:30 uur. De loting vindt plaats aan het einde van de uitzending.

Update 23:28 | De Rotterdammers nemen het in De Kuip op tegen AVV Swift. De speeldagen zijn dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 oktober.

Mogelijke tegenstanders
Den Bosch
Heracles
GVVV
Cambuur
Eindhoven
Almere
Kozakken Boys
RKC
Fortuna
Go Ahead Eagles
FC Volendam
De Treffers
NEC
AZ
Roda JC
Ajax
De Dijk
Heerenveen
Willem II
FC Twente
HFC
Swift
Lisse / Hoek *
VVSB
Utrecht
Katwijk
Achilles 29
PEC Zwolle
VVV Venlo
FC Groningen
PSV

* FC Lisse en HSV Hoek zitten donderdagavond samen in de koker bij de loting voor de tweede ronde van de KNVB-beker. Het onderzoek van de bond naar de opmerkelijke strafschoppenserie woensdag bij het duel tussen beide amateurclubs, zal donderdag namelijk nog niet worden afgerond.

Scheidsrechter Marc Nagtegaal liet de strafschoppen nemen volgens het zogeheten ABBA-principe, waarbij het ene team begint en vervolgens het andere team twee keer achter elkaar aan de beurt is.Dit is in strijd met de reglementen van de KNVB, waarin staat dat de strafschoppen om en om genomen moeten worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties