MATCHDAY! Feyenoord - ADO Den Haag

MATCHDAY! Feyenoord - ADO Den Haag

Feyenoord neemt het vandaag om 20:45 in de eerste ronde van de KNVB Beker op tegen ADO Den Haag in De Kuip. De Rotterdammers spelen net als vorige week midweeks in De Kuip. Aanstaande zaterdag wacht alweer de volgende wedstrijd: NAC Breda komt dan op bezoek.

Teamnieuws
Giovanni van Bronckhorst zit voor de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag van woensdagavond ruim in zijn keuzes. De hoofdtrainer kan weer beschikken over Ridgeciano Haps en Bilal Basaçikoglu, die zondag tegen PSV hun rentree maakten na enkele weken afwezigheid. Naast de langer geblesseerden is alleen Nicolai Jørgensen (hamstring) niet inzetbaar voor het duel in de eerste ronde van het bekertoernooi.

Vertrouwen
De tweede helft tegen PSV geeft veel vertrouwen. ''Je ziet ook dat we echt een team worden, zeker in de tweede helft toen we met een man minder speelden. Dat gevoel overheerste ook na afloop, zowel bij mij als de spelers. We waren niet de winnaar qua punten, maar ik vond ons uitstekend spelen. Tegen City verloren we kansloos; nu verloren we ook, maar waren we de betere ploeg. Dat geeft vertrouwen richting de komende wedstrijden,'' zegt Van Bronckhorst.

Berghuis
Steven Berghuis, die in de uitwedstrijd tegen PSV een rode kaart ontving, is vanavond 'gewoon' inzetbaar in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Alleen wanneer hij tegen PSV een directe rode kaart had gekregen, zou de schorsing ook gelden voor de KNVB Beker. Berghuis mist wel aankomende zaterdag de thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

Feyenoord - ADO Den Haag
Scheidsrechter Pol van Boekel
woensdag 20 september 2017 20:45 uur

[title=Wat verwachten de supporters?]
[forecast=102]

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties