''Amrabat en El Ahmadi waren ongelooflijk belangrijk''

''Amrabat en El Ahmadi waren ongelooflijk belangrijk''

Marcel Peeper was namens De Telegraaf aanwezig om de spelers van PSV en Feyenoord te beoordelen voor het Voetballer van het Jaar-klassement. De oud-international zag de Eindhovenaren uiteindelijk met 1-0 winnen en een uitstekend Feyenoord in de tweede helft.

Ook Peeper was na afloop onder de indruk van Amrabat. ''Hij en Karim El Ahmadi waren ongelooflijk belangrijk voor het elftal. Amrabat is technisch vaardig en had tal van sterke acties. Met Boëtius voorin was er meer dreiging bij Feyenoord. Die kon opeens zijn krachten bewaren voor beslissende acties.''

''Als je de cijfers ziet die ik toen had staan voor PSV en Feyenoord geloof je je ogen niet. Het was na de pauze volledig de omgekeerde wereld bij beide ploegen. Je kon in de rust ook niet zien aankomen dat Zoet PSV tegen tien man van Feyenoord moest gaan redden.'''

De Cijfers: Jones 6; Diks 4,5, Botteghin, 5,5, Van der Heijden 5,5, Haps 6; El Ahmadi 6,5, Toornstra 6, Vilhena 6, Berghuis -, Kramer 5 (Amrabat 7), Boetius 7.

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Jens Toornstra Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties