Update | Herstel Karsdorp verloopt toch volgens schema

Update | Herstel Karsdorp verloopt toch volgens schema

Rick Karsdorp hoeft voorlopig nog niet te rekenen op zijn debuut voor AS Roma. Tijdens de medische keuring in Italië kwam er bij de rechterverdediger een knieblessure aan het licht. Om die blessure te verhelpen, werd Karsdorp begin juli geopereerd aan zijn knie.

Oud-Feyenoorder Karsdorp blijft echter last houden van het gewricht. De medische staf van AS Roma overweegt nu om de aanwinst nog een keer te laten opereren. Dit meldt RTV Rijnmond. Hierdoor mist hij de start van de competitie.

Update 18:58: Volgens Il Tempo verloopt het herstel van Rick Karsdorp volgens schema. RTV Rijnmond meldde dinsdagochtend dat de ex-verdediger van Feyenoord wellicht wederom onder het mes moest vanwege een aanhoudende knieblessure, maar de laatste medische check heeft uitgewezen dat de revalidatie van Karsdorp voorspoedig verloopt. De rechtsback maakt vermoedelijk in oktober zijn debuut voor AS Roma.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties