Oud-Feyenoorder Manu vervolgt loopbaan in Turkije

Oud-Feyenoorder Manu vervolgt loopbaan in Turkije

Elvis Manu vervolgt zijn loopbaan in Turkije. De oud-speler van Feyenoord heeft een contract getekend bij Gençlerbirliği, de nummer acht van het afgelopen seizoen. De aanvaller komt over van Brighton & Hove Albion F.C., waar hij mocht vertrekken.

De inmiddels 23-jarige Manu doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en werd daarna verhuurd aan Excelsior en SC Cambuur. In het seizoen 2014/2015 maakte hij deel uit van het eerste elftal van de club en werd Manutelli een publiekslieveling in de Kuip door onder andere het beslissende doelpunt tegen Zorya Lushansk te maken in de voorronde van de Europa League.

In de zomer van 2015 verkaste hij naar Brighton. Bij de Engelse club wist hij geen vaste waarde te worden en ook hier werd hij twee keer verhuurd, aan Huddersfield Town en Go Ahead Eagles. Komend seizoen speelt Brighton in de Premier League waardoor er geen toekomst voor Manu is bij de club.

 

Een bericht gedeeld door FR12.nl (@fr12nl) op

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties