"Wij hebben altijd open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd”

"Wij hebben altijd open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd”

De relatie tussen aanvoerder Dirk Kuyt en trainer Giovanni van Bronckhorst zou in de tweede helft van het seizoen vertroebeld zijn geraakt. Verschillende media schreven dat Kuyt zich niet kon neerleggen met zijn reserverol en dat ging ten koste van de band tussen de captain en trainer.

“Daar is zoveel over geschreven en iedereen had er zijn mening over”, zegt Van Bronckhorst in gesprek met RTV Rijnmond. “Maar de band met Dirk is helemaal niet vertroebeld. Wij hebben altijd open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd.”

“Maar niemand accepteert dat hij op de bank zit”, vervolgt Van Bronckhorst. “Dat zie je goed aan dat iedere wedstrijd weer iemand anders belangrijk is voor de ploeg. Michiel Kramer uit tegen NEC en FC Utrecht, Eric Botteghin bij PSV en ook Jens Toornstra bijvoorbeeld met al zijn goals. Het mooiste is dan nog dat onze aanvoerder die rol in de kampioenswedstrijd op zich neemt”, refereert Van Bronckhorst aan de hattrick van Kuyt in de wedstrijd tegen Heracles.

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties