''Niemand had verwacht dat ze zo'n seizoen zouden draaien''

''Niemand had verwacht dat ze zo'n seizoen zouden draaien''

Feyenoord, PSV en Ajax weten allemaal hun wedstrijden te winnen na de winterstop. De Rotterdammers zijn nog altijd koploper. Volgende week staat er een topper op het programma. Feyenoord ontvangt PSV in De Kuip. Peter Bosz focust zich vooral op zijn eigen ploeg.

"Het allerbelangrijkste is dat we zelf onze wedstrijden winnen. Dat andere leidt alleen maar af,'' zegt Bosz in Studio Voetbal. ''Ik kijk niet naar die andere wedstrijd. Voor de stand is het het beste als Feyenoord verliest, dan loop je het meeste in. Als je kampioen wil worden moet degene die de meeste punten heeft, die niet meer halen."

Peter Bosz is onder de indruk van de prestaties van Feyenoord. "Ze doen het erg goed. Of het me verrast? Niemand had verwacht dat ze zo'n seizoen zouden draaien en volhouden. Dat denk ik niet,'' aldus de trainer. Feyenoord heeft na 23 speelrondes al zestig punten weten te behalen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties