Karsdorp: ''Dat gevoel zit bij ieder van ons in het koppie''

Karsdorp: ''Dat gevoel zit bij ieder van ons in het koppie''

Feyenoord moet morgen onder niet al te ideale omstandigheden de drie punten uit Kerkrade meenemen. Het kunstgrasveld van Roda JC zal zeer waarschijnlijk ondergesneeuwd zijn. Rick Karsdorp had het liever anders gezien.

''Ik zei net tegen Dirk (Kuyt), ik ga gewoon op voetbalschoenen die sneeuwmat van Roda op. Ik kan echt niet op van die kunstgrasschoenen lopen op een besneeuwd veld. Heb ik niks mee! Ik heb geen idee wat ons te wachten staat, het is kunstgras en het sneeuwt er ook nog'', zegt Karsdorp in De Telegraaf.

Maar excuses bestaan er niet bij de koploper. ''We hebben in de eerste helft van het seizoen laten zien hoeveel kracht we hebben. Iedereen traint scherp, er is plezier en tegelijk weet iedere speler dat we in een positie verkeren die zo uniek is dat die niet verloren mag gaan. Iedereen ziet dat dit een geweldig team is. En dat gevoel zit ook bij ieder van ons inmiddels in het koppie, hè.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties