El Ahmadi dankt Makaay: ''Tips betalen zich nu uit''

El Ahmadi dankt Makaay: ''Tips betalen zich nu uit''

El Ahmadi wordt in januari 32 jaar maar blijft zich nog altijd ontwikkelen. De middenvelder van Feyenoord scoorde in de eerste seizoenshelft al vaker dan in de twee voorgaande seizoenen bij elkaar. Ook gisteren in het duel met ADO Den Haag was hij trefzeker. Volgens El Ahmadi is dat vooral te danken aan spitsentrainer Roy Makaay.

"We werken veel af tijdens en na de trainingen,'' vertelt El Ahmadi in gesprek met ELFVoetbal.nl. ''Hij is wel iemand die daar verstand van heeft. Ik was eerder te onrustig in mijn afronding. Dan schoot ik ongecontroleerd over, terwijl ik wel een goede schottechniek heb."

"Roys tips betalen zich nu uit. Zo leer ik nog steeds bij. Net als dat ik variatie in mijn spel breng. Het spel meer verdelen, niet alleen verleggen. Openen met een crosspass of een keer iemand diep sturen. Ik kan ook slimmer worden in positie kiezen. Mijn linkerbeen kan beter. Er is genoeg te verbeteren. Je bent nooit te oud om te leren. Zelfs niet als opa, haha", aldus El Ahmadi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties