Van Hanegem: ''El Ahmadi een soort horzel''

Van Hanegem: ''El Ahmadi een soort horzel''

Het duel tussen Feyenoord en Fenerbahce wordt beslist op het middenveld. Dat is de stellige overtuiging van trainer Dick Advocaat. In De Kuip zijn ze dan ook blij dat Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena donderdag wél inzetbaar zijn.

Willem van Hanegem licht de kracht van El Ahmadi toe. ''Hij jaagt de tegenstanders al maandenlang het hele veld over. El Ahmadi is voor mij een soort horzel, zo eentje die maar om je heen blijft zoemen'', zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De Kromme was lang kritisch op Vilhena, maar ook hij is van onschatbare waarde. ''United-uit was niet toevallig een wedstrijd waarin El Ahmadi ontbrak en Tapia aan zijn zijde speelde. Iemand met nauwelijks agressiviteit in zijn spel. Maar Vilhena pikte het zondag tegen Sparta wel aardig op.''

John de Wolf is ook enthousiast over het duo. ''Bij dat eerste doelpunt van Feyenoord, ja, dat was écht Vilhena, zó een duel ingaan. En dat heeft El Ahmadi ook.''

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties