Feyenoord O19 komt goed weg met gelijkspel tegen Ajax O19

Feyenoord onder 19 heeft de mini-klassieker tegen Ajax onder 19 niet weten te winnen. De Rotterdammers hadden het grotendeels lastig tegen de Amsterdammers, maar veerkracht voorkwam een nederlaag. In de eerste helft kwam de ploeg van Hertog al snel op 1-0 achter. Vervolgens hadden de Ajacieden grote kansen op de 2-0, die niet veel later viel. Ondanks grote kansen bleef het 2-0 in de rust. In de tweede helft bogen Robertha en Vente de achterstand om en kon Feyenoord een 2-2 gelijkspel uit het vuur slepen op De Toekomst.

Ajax onder 19 - Feyenoord onder 19 2-2
9' 1-0 D. de Wit
36' 2-0 M. de Wit
53' 2-1 Robertha
79' 2-2 Vente

Opstelling Feyenoord onder 19: Bijlow; Bijl, Zwartjens, Knoester, Malacia; Butter, Smulder, Hansson; Robertha, Vente en Bangura.