Revaliderende Kongolo: ''Wil zo snel mogelijk weer fit zijn''

Revaliderende Kongolo: ''Wil zo snel mogelijk weer fit zijn''

Feyenoord ging begin november met 1-0 ten onder tegen Go Ahead Eagels. Naast de drie punten verloren de Rotterdammers ook Terence Kongolo. De verdediger scheurde in de slotfase van het duel zijn hamstring, waardoor hij vier tot zes weken aan de kant zou staan. Volgens de revaliderende Kongolo gaat de revalidatie de goede kant op.

“Het gaat goed met mij, ik mag niet klagen”, zegt hij in gesprek met FeyenoordTV. “We zijn aardig op weg in mijn herstel en zijn hard bezig zodat ik weer kan terugkeren. Tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zat ik in een sprint en toen schoot het er in. Ik dacht gelijk: dit is niet best. Na de wedstrijd was het gelijk ijzen en de dagen daarna ook. Daarna begon in gelijk aan de revalidatie.”

“Ik moet mij nu in de ochtend melden op de club en ga dan naar buiten om loopoefeningen te doen”, vervolgt hij. "Daarna train in binnen verder, dan meer gericht op krachttrainingen. Ik ben de hele dag zoet en het is wel pittig maar we werken hard om terug te komen.”

“De volgende stap is om weer met de groep te gaan trainen. Ik werk hard om weer met die jongens op het veld te staan en ik wil zo snel mogelijk weer fit zijn. De medische staf helpt me heel goed, ik ben heel blij met deze mensen om mij heen", besluit de centrale verdediger, die voornamelijk als linksback speelt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties