Feyenoord deze winterstop op trainingskamp naar Marbella

Feyenoord deze winterstop op trainingskamp naar Marbella

Feyenoord gaat in de winterstop op trainingskamp in Marbella. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst vertrekt op dinsdag 3 januari 2017 richting de plaats aan de Spaanse kust, om zich daar tot en met zondag 8 januari voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Marbella is geen onbekend terrein voor Feyenoord. Ook in 2012, 2013 en 2014 streek de selectie neer in de badplaats aan de Costa del Sol. Evenals in die jaren zullen de trainingen worden afgewerkt op het Marbella Football Center, een complex met meerdere, uitstekend onderhouden velden. Feyenoord zal komende winter in Marbella besloten trainen, wat betekent dat de trainingen niet toegankelijk zijn voor pers en publiek.

Feyenoord onderzoekt de mogelijkheid om op zaterdag 7 januari een oefenwedstrijd te spelen in Estadio Municipal de Marbella, het stadion van Marbella FC. Indien deze wedstrijd doorgang vindt, is deze wel toegankelijk voor supporters.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties