Derksen hekelt tweetal: ''Zij gingen in zichzelf geloven''

Derksen hekelt tweetal: ''Zij gingen in zichzelf geloven''

Feyenoord verloor zondagmiddag dure punten in de wedstrijd tegen FC Utrecht (3-3). Door het puntverlies zagen de Rotterdammers, die in de afgelopen vijf wedstrijden slechts één keer wonnen, aartsrivaal Ajax op gelijke hoogte komen. Volgens Johan Derksen, analist bij Voetbal Inside, is er geen sprake van een crisis in Rotterdam Zuid.

“Feyenoord gaat echt wel weer een keer winnen, maar steekt nu gewoon niet in goede doen”, zegt hij in het RTL7-programma. “Omdat het in het begin van het seizoen meezat gingen sommige spelers, zoals Vilhena en Karsdorp, in zichzelf geloven. Zij lieten zich wijsmaken dat het grote voetballers zijn. Het zijn spelers die gewoon keihard moeten blijven werken en bij beslissende momenten de bal moeten afgeven. Ze moeten niet denken dat ze het zelf wel kunnen oplossen.”

Volgens ‘de snor’ hoeft Feyenoord niet per se nieuwe spelers aan te trekken in de winterstop. “De bank van Feyenoord is niet slecht. Renato Tapia is een slapzak maar geen slechte voetballer. Ook die jongen van Vitesse (Marko Vejinovic, red.) is prima voor Feyenoord”, zegt hij. “Ze moeten Ridgeciano Haps van AZ halen”, voegt Rene van der Gijp toe. “Nelom is niet best en Kongolo is vooral een goede centrale verdediger."

Lees meer over
Rick Karsdorp Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties