Vermoedelijke opstelling: media zijn het niet eens

Vermoedelijke opstelling: media zijn het niet eens

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Manchester United. Giovanni van Bronckhorst heeft in aanloop naar de Europa League-wedstrijd te maken met de nodige blessure gevallen en een schorsing van Eric Botteghin. De trainer moet hierdoor puzzelen aan de opstelling.

Volgens De Telegraaf kiest 'Gio' ervoor om Renato Tapia in het centrum op te stellen. Veijnovic is de vervanger van Karim El Ahmadi, die achter is gebleven in Rotterdam met een blessure aan zijn voet. Aanvoerder Dirk Kuyt neemt plaats op de bank. Jens Toornstra krijgt de voorkeur op nummer tien.

Update: De ochtendkranten zijn het niet eens over de verwachte opstelling voor Feyenoord. Zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf verwachten Renatio Tapia in de basis. Het AD verwacht hem echter op het middenveld als vervanger voor Karim El Ahmadi. Daardoor zal Wessel Dammers achterin in het centrum voor de leeuwen gegooid worden.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord volgens het Algemeen Dagblad:
Jones; Karsdorp, Dammers, Van der Heijden, Nelom; Tapia, Kuyt, Vilhena; Toornstra, Jørgensen, Elia

Vermoedelijke opstelling Feyenoord volgens De Telegraaf:
Jones; Karsdorp, Tapia, Van der Heijden, Nelom; Veijnovic, Toornstra, Vilhena; Basacikoglu, Jørgensen, Elia.

Lees meer over
Wessel Dammers Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties