Guidetti woest na bedreigingen: ''Het zijn laffe mensen''

Guidetti woest na bedreigingen: ''Het zijn laffe mensen''

John Guidetti kwam donderdag namens Celta de Vigo tot scoren tegen Ajax en provoceerde het publiek in Amsterdam na zijn doelpunt. Het leverde hem, zijn vriendin en zijn pasgeboren dochtertje bedreigingen en doodsverwensingen op, veelal via sociale media. Guidetti is daarvan geschrokken en vindt dat zijn gezin erbuiten moet worden gehouden.

"De fans waren zeventig minuten lang aan het zingen en dingen aan het roepen, maar ik liet me misschien te veel uitlokken", doelt de ex-Feyenoorder in gesprek met Fotbollskanalen op zijn viering van het doelpunt, waarbij hij zijn handen langs zijn oren hield en 'Feyenoord!' riep. "Maar als je mijn dochter en mijn vriendin erbij betrekt, ga je te ver. Zij hebben hier niks mee te maken. Over mij mag je alles zeggen, daar heb ik geen probleem mee."

"Het interesseert me niet wat mensen van me denken. Maar haal mijn vriendin en zeker mijn dochter er niet bij", vervolgt Guidetti. "Dan ga je een grens over." De aanvaller, wiens ploeg uiteindelijk met 3-2 verloor van Ajax, zegt niet bang te zijn van de dreigementen. "Nee, het zijn laffe mensen achter hun computer. Zo gaat het vaak en dat is triest. Zij zullen zichzelf 's ochtends in de spiegel moeten bekijken als ze wakker worden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties