''Je scoort vier keer, maar het hadden er meer moeten zijn''

''Je scoort vier keer, maar het hadden er meer moeten zijn''

Giovanni van Bronckhorst is zeer tevreden met de makkelijke overwinning op Excelsior. “Het was wachten op doelpunten in de eerste helft, maar gelukkig kwam dat nog goed na rust.”

Feyenoord was de hele wedstrijd dominant, maar scoorde alleen zijn doelpunten na rust. Dat had vooral met de doelman van Excelsior te maken volgens ‘Gio’. “Wij waren ook in de eerste helft al de betere ploeg, maar hun doelman keerde een aantal kansen van ons goed. Uiteindelijk zag je wel het verschil in kwaliteit”, geeft Van Bronckhorst aan tegen FOX Sports.

Komende zondag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen op het programma. De koploper speelt dan tegen de nummer drie van de Eredivisie. De aanstaande wedstrijd heeft dan ook invloed gehad op bepaalde keuzes van Gio voor en tijdens de wedstrijd van vanavond. “Na de 2-0 echt rekening houden met wedstrijd van zondag. Daarom ook andere opstelling dan afgelopen zondag, maar het team bleef op zoek gaan naar de goal. Het is dan ook belangrijk dat je een grote selectie hebt. Bij dit soort wedstrijden kun je je kans pakken en er staan als je normaal gesproken weinig speelt. Je scoort vier keer, maar het hadden er meer moeten zijn.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties