Mulder: ''Wij kunnen weer van Feyenoord winnen''

Mulder: ''Wij kunnen weer van Feyenoord winnen''

Feyenoord speelt komend weekeinde weer een topper. De thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen staat dan op het programma. Terwijl veel aandacht uitgaat naar de nagenoeg perfecte reeks van Feyenoord, verdient de huidige reeks van SC Heerenveen ook de complimenten. De ploeg van Jurgen Streppel is al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. Feyenoord is gewaarschuwd, zo vindt ook oud-Feyenoord Erwin Mulder.

Keeper Erwin Mulder heeft zin in de confrontatie tegen zijn oude ploeg waar hij tien jaar voor gespeeld heeft. “Het is altijd mooi om in dat prachtige stadion te spelen. Nu sta ik alleen aan de andere kant. Wat er gebeurd is heb ik achter me gelaten. Ik heb dan ook geen revanchegevoelens. Vorig jaar hebben we hier al gewonnen en dat kunnen we nu ook doen”, aldus de doelman in gesprek met Voetbal International.

Desondanks weet ook Mulder dat het een zware klus wordt voor de Friezen om van Feyenoord te winnen. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst is in vorm en vanaf de eerste speelronde koploper in de Eredivisie. “Dat zijn ze zeker en ik vind het als ex-speler van de club ook mooi om te zien. Ze hebben een goede selectie en een brede bank, van wisselen worden ze niet slechter. Maar wij staan niet voor niets derde. Wij proberen altijd dominant te voetballen op de helft van de tegenstander. Ook in De Kuip zullen we druk naar voren zetten. Het zal niet anders zijn dan tegen de ploegen waar we al tegen gespeeld hebben dit seizoen”, voorspelt Mulder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties