''Jorgensen laat Feyenoord beter spelen''

''Jorgensen laat Feyenoord beter spelen''

Oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson was zondag bij de Klassieker aanwezig namens het nationale elftal van Denemerken, waar Tomasson assistent-trainer is. Natuurlijk werd het vizier dan vooral gericht op de enige Deen uit de Feyenoordselectie: Nicolai Jorgensen.

Hoewel Jorgensen een vrij onzichtbare wedstrijd had gespeeld, is Tomasson zeer tevreden met de ontwikkeling van de huidige nummer 9 van Feyenoord. “Ja, Jorgensen had het natuurlijk lastig, maar was wel aanwezig. Maar Nicolai doet het eigenlijk uitstekend bij Feyenoord. Topscorer van de Eredivisie, veel assists. Belangrijkste vind ik nog dat hij Feyenoord beter laat spelen. Wij van het Deense voetbalelftal zijn erg tevreden over hem”, geeft Tomasson aan in gesprek met Feyenoord TV.

Over de wedstrijd zelf was Tomasson erg duidelijk. “Ik vond het een wedstrijd met veel fouten. Feyenoord was de sterkste ploeg, jammer dat ze het aantal kansen niet om hebben kunnen zetten in doelpunten. Maar er gebeurde veel. Voor het publiek en de mensen thuis was het een boeiende wedstrijd om naar te kijken”, sluit de voormalige nummer 10 van Feyenoord af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties