Veltman heeft poep in zijn ogen: ''Gelijkspel terecht''

Joël Veltman heeft het nog altijd moeilijk met zijn eigen doelpunt in de bekerklassieker van vorig seizoen. De verdediger van Ajax houdt namelijk een vreemd beeld over van de wedstrijd van vandaag. ''De eerste helft was voor hun en de tweede voor ons'', zegt de pseudoverdediger tegenover Voetbal International.

''Uiteindelijk is een gelijkspel wel terecht'', doet hij er nog een schepje bovenop. ''Ik had meer druk van Feyenoord verwacht in de eerste helft. Dat viel eigenlijk wel mee.''

Eljero Elia, de directe tegenstander van Veltman, verzorgde uiteindelijk de assist op de 1-1. ''Ik sta hier met een zuur gevoel. We blijven nog in de achtervolging met vijf punten.''