Van Bronckhorst over Klassieker: ''Dit is meer dan drie punten''

Van Bronckhorst over Klassieker: ''Dit is meer dan drie punten''

Feyenoord richt zich na de gewonnen Europa League-wedstrijd weer op de competitie. Veel supporters zagen de wedstrijd tegen Zorya Luhansk als een tussendoortje en dachten veelal aan de wedstrijd van Feyenoord tegen aartsrivaal Ajax. Volgens Giovanni van Bronckhorst, trainer van de Rotterdammers, richt de club zich pas vanaf vandaag op de Klassieker.

“Ik heb aantal keer de Klassieker gespeeld”, zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tijdens de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “De mooiste editie was die van vorig jaar als trainer, die belangrijke wedstrijd in beker. Ook de manier waarop. Je weet nooit hoe een wedstrijd loopt, maar met publiek achter ons en tegen Ajax, dat duwt dat je wel naar voren. Dit is meer dan een wedstrijd, meer dan drie punten. Dit is de aartsrivaal.”

De trainer vindt het lastig om een favoriet aan te wijzen voor de wedstrijd. “Wie favoriet is, is moeilijk te zeggen. Maar wij spelen thuis en hebben vertrouwen. Wij zijn als team zover dat wij dit duel benaderen zoals het moet. Er komt veel emotie los, ook in het stadion, daar moet je gebruik van maken.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties