Karsdorp gaat vol voor overwintering: ''Dat was het doel''

Karsdorp gaat vol voor overwintering: ''Dat was het doel''

Met de overwinning op Zorya Luhanks is overwinteren in Europa voor Feyenoord weer een stapje dichtbij. Halverwege de groepsfase staan de Rotterdammers nu op een gedeelde eerste plek. Rechtsback Rick Karsdorp wil er alles op zetten om dit door te zetten. "Overwinteren was het doel, dan maakt het niet uit tegen wie je moet spelen."

Over de wedstrijd zelf is Rick Karsdorp tevreden. "We speelden heel compact. Dan geef je weinig weg en moet je hopen dat je zelf een goal maakt. Dat pakte goed uit en je wint hier uiteindelijk verdiend met 1-0", aldus de rechtsback tegenover RTL.

Door de overwinning komt Feyenoord op zes punten uit drie wedstrijden, en deelt het nu de eerste plek met Manchester United. "Laten we hopen dat het zo blijft. Over twee weken moeten we uit naar Zorya. Als je die ook wint, sta je er fantastisch voor." Karsdorp denkt dat dat zeker mogelijk moet zijn. "Op basis van wat je vandaag gezien hebt wel. Waarom zou dat daar niet kunnen?"

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties