''Ik heb twee jaar lang een lastige periode gehad''

''Ik heb twee jaar lang een lastige periode gehad''

Bilal Başaçıkoğlu was vandaag wederom belangrijk voor Feyenoord. De aanvaller gaf opnieuw een assist op spits Nicolai Jorgensen en lijkt een vervelende periode te hebben afgesloten. "Ik heb twee jaar lang een lastige periode gehad, ik zie nu ook dat dingen stap voor stap beter gaan, dat dingen lukken."

"Je moet altijd honderd procent druk zetten, als je dat doet dan kan de verdediger een keer een fout maken. Daar scoren we uiteindelijk uit,'' geeft de aanvaller aan in gesprek met FOX Sports. ''Zo zie je maar dat je altijd moet blijven geloven dat je een bal kan onderscheppen. Zo kan je een wedstrijd kantelen."

De 21-jarige aanvaller barst van het zelfvertrouwen. "Ik zit lekker in mijn vel, dat zie je ook terug in de acties. Natuurlijk hoop ik dat ik er de rest van het jaar in blijf staan. Ik heb altijd gezegd dat ik die basisplek wilde veroveren, dat heb ik nu gedaan. Nu is het ook aan mij om dat vol te houden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties