El Ahmadi: ''Dit was een echte Europese overwinning''

El Ahmadi: ''Dit was een echte Europese overwinning''

Karim El Ahmadi looft het optreden van Feyenoord in de Europa League. De Rotterdamse club won in de Kuip met 1-0 van Zorya Luhansk. De middenvelder geeft aan dat het voetbal niet goed was, maar het resultaat telt. ''Dit was een echte Europese overwinning.''

"We hebben niet veel open gegooid, hielden het goed compact,'' vervolgt de middenvelder tegenover FOX Sports. ''Aan het einde deden we dat iets teveel en hadden we wat moeite met hun spitsen. Maar al met al is dit gewoon een goede uitslag. Dit was niet echt Nederlands voetbal, maar dit is Europees een goede tactiek."

"Of ik de baas was zonder Kuyt? Ik was wel de oudste, haha. Ik moest veel coachen en de jongens op hun plek zetten. Volgens mij heb ik dat veel gedaan. Ik vond dat we af en toe teveel terug speelden en zag dat we veel mogelijkheden hadden. Zondag tegen Ajax, daarvoor hebben we zeker genoeg energie over. We weten allemaal wat voor wedstrijd dat is en wat we moeten laten zien. We hebben veel vertrouwen."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties