Tapia blij met doelpunt: ''Maar moest hem eigenlijk afleggen''

Tapia blij met doelpunt: ''Maar moest hem eigenlijk afleggen''

Renato Tapia scoorde zondagmiddag zijn eerste doelpunt in dienst van Feyenoord. De middenvelder, die vorig seizoen overkwam van FC Twente, speelde nauwelijks wedstrijden voor de Rotterdammers en moest het doen met wedstrijden bij Feyenoord 2. De Peruviaan kijkt met een goed gevoel terug op zijn treffer, die hij als invaller wist te maken.

“Ik ben blij met mijn doelpunt”, zegt hij tegenover Fox Sports. “Na een lange tijd scoor ik en het team wint weer, ik ben erg blij. Tijdens de aanval probeerde ik te schieten maar ik zag veel mensen. Ik liep door en moest hem eigenlijk afspelen op Jens (Toornstra, red.) maar ik schoot zelf. We hebben daar veel op geoefend.”

De middenvelder vond het lastig om een lange tijd niet in beeld te zijn bij het eerste team. “Iedere speler op de bank kan het team helpen en iedereen is daar klaar voor. Ik wil natuurlijk ook veel spelen, maar het team speelt nu fantastisch en ik moet wachten op mijn kans. Het is een proces en ik moet het niet overhaasten en mijn kans komt vanzelf. Ik hoop dat dat proces snel eindigt, maar ik ben nu heel blij voor het team.”

Lees meer over
Jens Toornstra Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties