El Ahmadi 'zeer tevreden' met overwinning op Willem II

El Ahmadi 'zeer tevreden' met overwinning op Willem II

Feyenoord heeft zich na een teleurstellende Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahce weten te herpakken in Tilburg. De Rotterdammers waren met 0-2 te sterk voor Willem II, al was het te merken dat de Feyenoorders afgelopen donderdag nog in actie kwamen.. Zo vindt ook Karim el Ahmadi, vice-aanvoerder van de Rotterdamse club.

“Ik denk na de lange reis en een paar dagen rust, dat het knap is dat we proberen vol gas te gaan”, zegt de middenvelder tegenover Fox Sports. “Af en toe was het voetballend niet goed. We wisten wat ons te wachten stond en dat we moesten winnen. Ik ben zeer tevreden.”

De wedstrijd tegen Fenerbahce speelde, volgens El Ahmadi, een rol tijdens het duel. “Je merkte het tijdens de tweede helft wel”, zegt hij. “Al was dat meer op mentaal gebied dan fysiek. We moeten dit aankunnen en zorgen dat we dit wekelijks doen, dat kunnen we lang meedoen om te titel", zegt hij. “Dan word je kampioen”, beëindigd verslaggever Pascal Kamperman.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties