Voormalig toptalent Slabbekoorn duikt op in Slowakije

Voormalig toptalent Slabbekoorn duikt op in Slowakije

Marlon Slabbekoorn hoopt zijn carrière te vervolgen in Slowakije. De middenvelder, die ook als buitenspeler uit de voeten kan, loopt deze week stage bij AS Trenčín, de club van Tscheu La Ling. Dit weet FR12.nl te melden. Eerder liep hij al stage bij AZ, wat hem geen contract opleverde.

De 19-jarige Slabbekoorn stond jarenlang bekend als hét grote talent van Varkenoord, maar wist deze belofte nooit in te lossen. Als 16-jarig talent tekenende hij zijn eerste profcontract bij de Rotterdammers, maar verliet de jeugdopleiding afgelopen zomer nadat hij eerder geen nieuwe verbintenis kreeg.

In gesprek met FR12.nl gaf Slabbekoorn in mei 2016 aan ‘een plan’ gemist te hebben bij Feyenoord. “Misschien kon de club wat meer met mij en andere spelers bezig zijn. Er was nooit echt een duidelijk uitgestippeld plan. Ik werd doorgeschoven naar de A1, maar mocht bijvoorbeeld nooit meetrainen met het eerste elftal. (...) Ik weet niet hoe het precies bij andere clubs zit, maar bij Ajax en PSV hoor je meer over toekomstplannen”, zei hij destijds.

Door: Dimitri Koopman (@DimitriKoopman). Reageren? Dimitri@fr12.nl

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties