Advocaat: ''Feyenoord-succes is succes van Gio''

Advocaat: ''Feyenoord-succes is succes van Gio''

Giovanni van Bronckhorst staat aanstaande donderdag tegen zijn voormalige adviseur Dick Advocaat. De ervaren oefenmeester vindt het leuk dat Feyenoord het goed doet. ''Het succes is echt het succes van Van Bronckhorst en zijn assistenten'', aldus de trainer van Fenerbahce in het Algemeen Dagblad.

''Toen de club de beker won, werd ik keurig uitgenodigd voor de huldiging en de feestavond. Ik ben niet gegaan, die prijs was voor de spelers en de technische staf'', zegt Advocaat, die genoot van zijn drie maanden bij Feyenoord. Donderdag zijn Gio en Advocaat tegenstanders.

En er staat veel op het spel. ''Ik ga ervan uit dat Manchester niet veel meer zal laten liggen in de resterende wedstrijden. Dat betekent dat als wij iets willen, wij donderdag moeten winnen van Feyenoord. Of ik ze al heb geanalyseerd? Cor Pot is tegen PSV gaan kijken. Maar ik weet wel hoe ze spelen, dat lijkt me duidelijk.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties