'Pi-Air': ''Feyenoord heeft serieuze kans om te winnen''

'Pi-Air': ''Feyenoord heeft serieuze kans om te winnen''

Feyenoord neemt het aanstaande donderdag in de tweede groepswedstrijd in de Europa League op tegen Fenerbahçe. Na de overwinning op Manchester United reizen de Rotterdammers nu af naar Turkije, waar zij worden gevolgd door zo’n 400 supporters. Voor Pierre van Hooijdonk, oud-speler van beide ploegen, is het een bijzondere wedstrijd: “Beide ploegen hebben een speciaal plekje bij mij.”

“Ik denk dat Feyenoord echt wel een serieuze kans heeft om daar te gaan winnen”, zegt ‘Pi-Air' in Peptalk. “Feyenoord speelt zeker aardig tegen ploegen die het spel moeten maken, dat hebben we goed gezien tegen Manchester United en PSV. Fenerbahçe moet gaan aanvallen in Turkije omdat ze pas één punt hebben, daar zal je het dus weer gaan zien.”

De Rotterdammers verloren dit Eredivisie-seizoen nog geen punten, maar volgens oud-speler is het te vroeg om te praten over een kampioenschap. “Er is wel iets aan het ontstaan. Het zou ontzettend knap zijn als ze dit volhouden tot de winterstop. Dan worden ze echt een serieuze kandidaat voor de titel.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties