Spreekkoor richting clubbestuur verdeelt Feyenoord-legioen

Spreekkoor richting clubbestuur verdeelt Feyenoord-legioen

Een deel van de Feyenoord-aanhang zette zondagmiddag, tijdens de wedstrijd Feyenoord - Roda JC, een lied tegen het bestuur van de Rotterdamse club in. Het lied was gericht op Eric Gudde, die volgens de groep supporters niet geschikt is voor de club en wanbeleid voert. De actie schoot bij een ander deel van de Feyenoord-aanhang in het verkeerde keelgat en zij reageerden met een fluitconcert, iets wat niet vaak te horen is in de Kuip.

Op Twitter was de verdeeldheid binnen Het Legioen duidelijk te zien. “Ik kom in De Kuip om naar mijn club te kijken en niet om de hele tijd dat gezeik aan te horen. Ik ben er klaar mee”, schrijft supporter Ria. “Zeggen dat je van Feyenoord houdt en je dan zo gedragen. Schamen moet je je dan, je maakt zelf de club kapot”, schrijft Chey.

Anderen konden het fluitconcert juist niet waarderen. “Medesupporters die een statement richting het bestuur en directie maken uitfluiten, maar ondertussen wel pronken met de sfeeracties”, schrijft supporters Dennis, doelend op de sfeeracties die mede door de ‘kritische’ supporters zijn opgezet. “Hoe kun je nou als Feyenoorder je trouwste fans uitsluiten” vraagt supporter Sil zich af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties