Weerzien met voormalig klankbord bijzonder voor Gio

Weerzien met voormalig klankbord bijzonder voor Gio

Terwijl Giovanni van Bronckhorst met Feyenoord uitstekend is begonnen aan het nieuwe seizoen heeft Dick Advocaat het beduidend lastiger met Fenerbahce. De Turkse grootmacht heeft afgelopen maandagavond voor het eerst sinds drie duels weer eens de drie punten binnengehaald. In de uitwedstrijd tegen Kasimpasa werd het 1-5 voor de club uit Istanboel. Merkwaardig is dat Dick Advocaat onder vuur ligt bij De Gele Kanaries terwijl het vorig jaar nog de redder in nood was voor Van Bronckhorst.

Sinds medio augustus staat 'De Kleine Generaal' aan het roer van Fenerbahce. Opvallend is dat Advocaat vorig seizoen nog de baan van Giovanni van Bronckhorst min of meer redde met zijn tactische adviezen en ervaring op trainersgebied. Giovanni van Bronckhorst in gesprek met RTV Rijnmond: "Het zal raar zijn om donderdag tegenover Dick te staan. Hij is natuurlijk heel belangrijk voor mij geweest."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties