Kramer vol vertrouwen: ''Ik ben beter dan vorig jaar''

Kramer vol vertrouwen: ''Ik ben beter dan vorig jaar''

Michiel Kramer was vorig seizoen de eerste spits van Feyenoord, maar moet het dit seizoen doen met een plek op de reservebank. De Rotterdamse club versterkte zich deze zomer met Nicolai Jorgensen, waardoor de lange Kramer tweede spits werd. Dit seizoen kwam de spits, die in de zomer van 2015 overkwam van ADO Den Haag, tot slechts drieëndertig speelminuten in de Eredivisie.

In de bekerwedstrijd tegen FC Oss (4-1 winst) kreeg Kramer weer zijn kans. “In dit soort wedstrijden heb je eigenlijk alleen wat te verliezen", zegt hij tegenover Fox Sports. "Ik zit in een fase waarin ik minder speel en dat moet je het nu toch laten zien. Het is niet altijd makkelijk. Het ging redelijk met twee assists en een goal, wel een ongelooflijk lelijk doelpunt maar hij telt wel. Ik heb het niet slecht gedaan, maar het kan altijd beter.”

De spits zit, zoals altijd, vol vertrouwen. “Ik ben juist beter, scherper, fitter en sterker dan vorig jaar. Ik investeer in mezelf en ontwikkel mezelf. Ik ben beter dat vorig jaar, dan is het juist vervelend dat je even pas op de plaats moet nemen. Het elftal staat en we winnen, dus dan heb ik weinig te zeggen. Ik moet geduld hebben, dat moet wel.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties