Afgelopen | Feyenoord - FC Oss (4-1)

Afgelopen | Feyenoord - FC Oss (4-1)

Feyenoord start donderdagavond het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen FC Oss, de huidige nummer vijftien van de eerste divisie. De Rotterdamse club wist afgelopen seizoen de KNVB beker te winnen, door in de finale FC Utrecht te verslaan. FC Oss verloor de afgelopen vier seizoenen telkens haar eerste bekerwedstrijd in het bekertoernooi.

De bekerwedstrijd tegen FC Oss wordt gespeeld in een volledig uitverkochte Kuip. Het duel wordt rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports en de livetussenstand is te volgen via FR12.nl. Van Boekel is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Opstellingen
Feyenoord: Jones; Karsdorp, Kongolo, Van der Heijden, Woudenberg, Vejinovic, Gustafson, Vilhena ; Berghuis, Kramer, Bilal.
FC Oss: Koeman Jr.; Pique, Kivuvu, Statie, Van den Ouweland; Bakx, Van den Herik, Boere; Kamaci, Lazic en Janssen.

Wissels
Feyenoord: Hansson, Bijlow, Dammers, Nelom, Nieuwkoop, Tapia, Hamer, Hankouri, Kuyt, Jorgensen.
FC Oss: Deckers (k), Haggerty (k), De Braal, Van der Sluys, Roshanali, Vierwind, Falkenstein, Mathieu, Celik, El Aissati, Van der Venne en Balk.

Liveblog [live=105 items=10]

Lees meer over
Wessel Dammers Steven Berghuis Bart Nieuwkoop Justin Bijlow Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties