Drenthe: ''Martin van Geel heeft deze zomer niet gebeld''

Drenthe: ''Martin van Geel heeft deze zomer niet gebeld''

Royston Drenthe zit na een seizoen bij Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten zonder club. De 29-jarige linkspoot leek op weg naar het Belgische Waasland-Beveren, maar tot een akkoord kwam het niet. Wanneer de Rotterdammer een telefoontje van Feyenoord krijgt, zal hij zeker geen ‘nee’ zeggen.

“Ik kom in Rotterdam elke dag hooligans tegen en ze praten altijd met mij over Feyenoord. Een aantal van hen ken ik goed en dan praat je even bij, over het leven en voetbal. Uiteindelijk krijg ik altijd die vraag: wanneer ik terugkom. Mijn antwoord is dan altijd dat ik het echt niet weet", aldus Drenthe, die in de zomer van 2007 voor vijftien miljoen euro naar Real Madrid vertrok, in ELF Voetbal Magazine.

"Martin van Geel heeft mij niet gebeld deze zomer”, zegt hij. “Weetje, ik kan iets willen, maar het moet ook kunnen. Ik heb daar geen invloed op. Maar als de deur openstaat is de keuze niet moeilijk. Ik heb een tatoeage van die club op mijn been. Die club heeft mij grootgemaakt. Maar ja, wie weet..."

'Roya' is tegenwoordig ook actief als vlogger. Klik hier om zijn video's te bekijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties