Berghuis: ''Positie opeisen niet aan de orde''

Berghuis: ''Positie opeisen niet aan de orde''

Steven Berghuis leek in eerste instantie de logische vervanger van de geblesseerde Eljero Elia op de linkerflank. Al snel werd echter duidelijk dat de aanvaller een voorkeur heeft voor de rechterflank, waar trainer Giovanni van Bronckhorst hem gisteren ook posteerde.

Berghuis wil echter wel iets rechtzetten. ''Het is absoluut niet zo dat ik niet aan de linkerkant wil spelen. Daar leek het een beetje op in de media, maar ik speel waar de trainer mij neerzet. Ik heb alleen gezegd dat mijn voorkeur op rechts ligt, meer niet. Een basisplaats of een bepaalde positie opeisen, is helemaal niet aan de orde'', stelt hij in het Algemeen Dagblad.

De international heeft zijn topvorm nog niet te pakken. ''Het moet nog beter, dat is duidelijk. Dan doel ik op mijn eigen prestatie, maar ook Feyenoord. Al was het op dat kunstgras ook niet eenvoudig. Het is zo lastig om te kunnen inschatten wat een bal gaat doen. Daar ben je dan vol op gefocust en dat betekent weer dat je niet al bezig bent met de actie. Mijn ondergrond is het niet.''

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties