Bruins over Feyenoord-tijd: ''Ben niet altijd leuk behandeld''

Bruins over Feyenoord-tijd: ''Ben niet altijd leuk behandeld''

Luigi Bruins kijkt met een slecht gevoel terug op zijn periode bij Feyenoord. De middenvelder verkaste in de zomer van 2007 voor iets meer dan 400.000 euro van Excelsior naar de Rotterdamse club. De middenvelder leek zich door zijn speelstijl nooit echt populair te maken in De Kuip en volgens de momenteel 29-jarige Bruins was hij de zondebok binnen het toenmalige elftal.

“Het maakt mij niet zoveel meer uit hoe het is gelopen”, zegt Bruins in FC Afkicken. “Het was geen fijne periode. Het eerste jaar speelde ik goed en toen het met het team minder ging, werd ik de zondebok. Er is geen enkele speler die het veld ingaat om voor 70 procent te gaan spelen, absoluut niet. Je doet gewoon de dingen die van je gevraagd worden.”

De periode bij Feyenoord heeft er ook voor gezorgd dat zijn goede gevoel bij de club is verminderd. “Mijn Feyenoord-hart is wel minder geworden, ja. Voordat ik er ging spelen was Feyenoord echt mijn club. Dat is door alles wat er is gebeurd wel afgezwakt door de manier waarop dingen zijn gegaan. Ik ben niet leuk weggegaan bij de club en ook niet altijd leuk behandeld.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties